Bowers & Wilkins 603 S3

Kaina:
1 990,00 €
Su mokesčiais Dėl pristatymo laiko teirautis

603 S3 yra didžiausios 600 serijos garso kolonėlės, puikiai tinkančios didelėms patalpoms stereo bei namų kino sistemoms.

Naujas titano membranos aukštų dažnių garsiakalbis bei gamintojo patentuotas Continuum kūgio FST vidutinių dažnių garsiakalbis suteikia dar aikškesnį bei detalesnį garsą. 

Nurodyta poros kaina.

Spalva
Kiekis
Pristatymas pagal užsakymą

Pateikti pasiūlymą

Jūsų pasiūlymas išsiųstas

Jūsų pasiūlymas priimtis, prašome patikrinti savo el. pašto dėžutę

  • Use dot instead of comma
  •     *Būtini laukeliai

Kraunama

Garso šventė

Patalpą užpildantis garsas ir jėga - tai dviejų žemų dažnių garsiakalbių rezultatas. O dėl patobulintų jungčių ir geresnio garsiakalbių išdėstymo, 603 S3 yra sudėtingiausios kada nors pagamintos nebrangi grindinės kolonėlės.

Gražios detalės

Naujose 603 S3 pristatomas visiškai naujas "Titanium Dome" aukštų dažnių garsiakalbis, kuriame derinamas išskirtinis raiškumas su sklandžiu, rafinuotu aukštų dažnių atkūrimu. Rezultatas? Tikslus ir įtraukiantis mėgstamos muzikos atkūrimas.

Tikrai nuostabus garsas

603 S3 kolonėlėse pristatomas naujas ir dar skaidresnis akustiniu požiūriu aukštų dažnių garsiakalbio grotelių tinklelis, pirmą kartą sukurtas išskirtiniuose "Signature" modeliams. Kartu su naujuoju "Titanium Dome" aukštų dažnių garsiakalbiu pasiekta išskirtinė raiška ir tikroviškumas.

Tikslumas ir skaidrumas

Dėl kompozitinės konstrukcijos "Continuum" kūgis išvengia netikslių garso perėjimų, kurie gali pabloginti įprastinių garsiakalbių veikimą. Naudodami 603 S3 mėgaukitės atviresniu, neutralesniu garsu, kuris tiksliai ir skaidriai perteikia balsus ir instrumentus.

Patobulinti garsiakalbių gnybtai

Garsiakalbių gnybtai, kilę iš neseniai 700 serijos asortimente pristatytų garsiakalbių gnybtų, naujųjų 603 S3 garsiakalbių gnybtai pasižymi patobulintu išdėstymu ir švaresniu signalo keliu tarp stiprintuvo ir garsiakalbių.

Charakteristikos

Galia, W
30-200
Dažnių juosta, Hz
46Hz - 28kHz ±3dB
Jautrumas, dB
90
Varža, ohm
8 (minimum 3ohm)
Svoris, kg
27,5
Dydis (A/P/G), cm
98,5 x 19 x 34 / 102 x 26 x 40,2 (with plinth)