Apertura Adamante hi-end garso kolonėlės

Kaina:
17 350,00 €
Su mokesčiais Dėl pristatymo laiko teirautis

Aukštos klasės garso kolonėlės su plėveliniu aukštų dažnių garsiakalbiu bei dviem 18cm vidutinių/žemų dažnių garsiakalbiais.

Itin muzikalios ir technologiškai pažangios kolonėlės tikriems melomanams.

Pagaminta Prancūzijoje.

NUrodyta poros kaina.

Kiekis
Pristatymas pagal užsakymą

Pateikti pasiūlymą

Jūsų pasiūlymas išsiųstas

Jūsų pasiūlymas priimtis, prašome patikrinti savo el. pašto dėžutę

  • Use dot instead of comma
  •     *Būtini laukeliai

Kraunama

Adamante garso kolonėlėse naudojamas specialus korpusas, kurio dvi šoninės plokštės yra lenktos ir skirtingo ilgio, bet asimetrinės priekinė ir galinė panelės. Tai suteikia ne tik kosmetinį, tačiau ir techninį privalumą. Iki minimumo sumažinamos stovinčios bangos korpuso viduje ir dėl to panaikinami nepageidaujami rezonansai.

Korpusui naudojamos daugiasluoksnės HDF panelės, suklijuotos tarpusavyje, o o bendras panelių storis nuo 28 iki 44mm. Tokia sumuštinio tipo struktūra visiškai sumažina korpuso vibracijas. Papildomam sustiprinimui viduje naudojami 8 stori rėmai.

Norint optimizuoti svorio pasiskirstymą, kolonėlės turi masyvų kūgį centrinėje korpuso dalyje apačioje, kuris yra per patį kolonėlės svorio centrą. Ši technologija naudojama visose Apertura kolonėlėse pradedant nuo Armonia modelio. Keturi šonuose esantys spygliai skirti tik kolonėlės stabilumui.

Priekinėms ir galinėms kojalėms tvirtinti naudojamos masyvios 10mm storio metalinės plokštės.

Adamante kolonėlių akustinių avybių principas panašus, kaip ir Enigma kolonėlėse. Tai hibridinė sistema, susidedanti iš akustinės linijos bei "bass-reflex" fazoinvertoriaus. Dėka platesnio diametro, alsuoklis patalpintas kolonėlės apačioje, pasižymi itin mažu triukšmo lygiu bei suteikia paprastesnį pastatymą patalpoje.

Korpuso viduje taip pat naudojamos keturios skirtingos medžiagos, leidžiančios panaikinti stovinčias bangas. 

Adamante naudojami du 18cm diametro vidutinių/žemų dažnių garsiakalbiai su "Isotactic Matrix" kūgiu. Tai naujo tipo medžiaga, pagaminta iš pinto polipropileno. Ji yra itin stipri, lengva bei pasižymi puikiomis slopinimo savybėmis.

Aukštų dažnių atkūrimui naudojamas profesionalus plėvelinis aukštų dažnnių garsiakalbis. Jame naudojamas aliuminio/polimero sumuštinio principas, kas pagerina dažnių atkūrimo tolygumą. Šio garsiakalbio plotas net 4 kartus didesnis už standartinio kupolinio aukštadažnio, o judanti masė yra vos 88mg.

Platus garso atkūrimo plotas bei Christian Yvon filtrų technologija leidžia pasiekti itin žemą dažnio pjovimo tašką. Dėl to galima mėgautis puikiomis plėvelinio garsiakalbio savybėmis itin plačiame diapazone.

"DRIM" filtrų technologija, naudojama Apertura kolonėlėse, leidžia iki minimumo sumažinti intermoduliaciją. Filtruose naudojamos trys slopinimo stiprumai: 6dB, 12db ir 24dB. Žemų bei aukštų dažnio filtrų plokštės yra atskiros. Rankomis sujungti komponentai, patalpinti ant aukštos kokybės plokštės (210µm  vario storis) su nemažiau, nei 37 hi-end klasės komponentais kiekvienoje kolonėlėje.

Suporavus su aukštos kokybės elektronika, Adamante kolonėlės suteiks tikrą muzikos klausymo malonumą.

Charakteristikos

Dažnių juosta, Hz
32-30 000Hz/ +-3dB
Jautrumas, dB
93dB/2,83v/1m
Varža, ohm
4ohm
Svoris, kg
52kg
Dydis (A/P/G), cm
121 / 36 / 39 (su stovu)