Bowers & Wilkins PX7 S2e bevielės ausinės su triukšmo slopinimu

Kaina:
429,00 €
Su mokesčiais Dėl pristatymo laiko teirautis

Px7 S2e yra naujausios gamintojo pradinio lygio ausinės. "e" reiškia "evolved", kadangi naujasis modelis pagamintas remiantis aukštesnės klasės Px8 modeliu bei atkuria geriausią garsą savo klasėje.

Gamintojo tinklapis

Informacinis lapas

Spalva
Kiekis
Pristatymas pagal užsakymą

Pateikti pasiūlymą

Jūsų pasiūlymas išsiųstas

Jūsų pasiūlymas priimtis, prašome patikrinti savo el. pašto dėžutę

  • Use dot instead of comma
  •     *Būtini laukeliai

Kraunama

24 bitų apdorojimas

"Px7 S2e" sujungia 24 bitų DSP, patobulintą remiantis mūsų pavyzdinių ausinių "Px8" patirtimi, su pagal užsakymą sukurtais 40 mm garsiakalbiais, kurie kruopščiai išdėstyti kampu kiekvienoje ausinėje, kad klausymas būtų išties koncentruotas ir įtraukiantis.

Neprilygstamas garsas

Išgirskite muziką tiksliai taip, kaip norėjo atlikėjas, su neprilygstamu naujųjų "Bowers & Wilkins Px7 S2e" ausinių garsu. Pasinerkite į kiekvieną kiekvieno įrašo detalę. Išgirskite, kaip iš tikrųjų skamba jūsų muzika.

ANC ir krištolo skaidrumo skambučių kokybė

Iš viso "Px7 S2e" naudoja šešis mikrofonus, kurie užtikrina puikų triukšmo slopinimą ir nepriekaištingą skambučių kokybę. ANC slopina nepageidaujamus trukdžius, tačiau nekenkia mėgstamos muzikos dinamikai ir energijai, o kruopštus mikrofonų išdėstymas ir pasukimas kampu užtikrina puikią skambučių kokybę net ir triukšmingoje aplinkoje.

Aukščiausios kokybės dizainas, puiki ergonomika

Geriausias garsas nusipelno geriausios komplektacijos ir apdailos. Ausinės "Px7 S2e" kruopščiai sukurtos patogiam ir ilgam klausymuisi, o prabangios "memory foam" ausinių pagalvėlės puikiai apgaubia ir amortizuoja ausis. Kartu su elegantiška audinio apdaila ir blizgančiomis metalinėmis detalėmis jums patiks nešioti "Px7 S2e" visą dieną.